Undvik detta när du spelar roulette online

Det finns en hel uppsjö med olika strategitips som kan hjälpa dig att vinna i roulette. Alla spelare har sina egna råd och tips när det gäller vad du bör göra vid roulettehjulet. Ingen berättar dock vad du inte bör göra. Här får du tre handfasta tips på saker du bör undvika när du spelar roulette på nätet. Genom att följa dessa kan du få en bra start när du börjar spela roulette online.

Satsa inte på jämnt och udda på samma gång

Detta säger egentligen sig själv, men alltför begår nybörjare detta misstag när de spelar roulette på nätet. Vissa roulettespelare har nämligen fått höra att det är en bra idé att spela på flera saker på en och samma gång. Även om det kan vara smart att spela på en färg och ett dussintal, är det väldigt dumt att göra två satsningar som tar ut varandra, som till exempel jämnt och udda eller svart och rött. Gör inte detta!

Spela inte för riktiga pengar utan att först ha provspelat

Om du är nybörjare och inte har spelat roulette på nätet tidigare kan det vara en god idé att först lära sig spelet. Det bästa sättet att göra detta är att spela roulette. De flesta nätcasinon erbjuder möjligheten att spela roulette gratis, där du kan spela för låtsaspengar. Om du förlorar spelar det ingen roll eftersom det inte rör sig om riktiga pengar.

Använd inte strategier för roulette som inte är beprövade

Du har förmodligen hört folk skryta om hur smarta strategier de har för roulette, som exempelvis att sänka insatsen efter varje förlust och att höja den efter varje vinst, eller tvärtom. Ingen av dessa strategier är beprövade, och du bör därför inte använda dem förutom när du provspelar roulette gratis.